• slide_id-332059

      Bedrijfstraining

Hoe is het met de vitaliteit van jouw organisatie?

Organisaties hechten steeds meer waarde aan fitte medewerkers. Logisch, want actieve en sportieve medewerkers zijn immers minder vaak ziek. En als zij onverhoopt toch ziek worden, zijn ze korter uit de “running”. Bovendien is een vitale medewerker productiever en kan beter omgaan met stress.

 

Is jouw organisatie in shape? Bewegen de medewerkers van jouw organisatie voldoende? Met de juiste begeleiding kan Runxperience je helpen om jou en jouw medewerkers vitaler te maken en te laten blijven. Met alle voordelen voor jouw medewerkers en jouw bedrijf. Wil je weten hoe wij een vitaliteitstraject voor jouw bedrijf invullen?  

 

Hoe vullen we een vitaliteitstraject in?

Een vitaliteitstraject is voor iedere organisatie maatwerk. De invulling van deze bedrijfstraining hangt af van de groepsgrootte, doelstelling, locatie, frequentie, tijdstip, et cetera. Samen met jou bespreken we de wensen en opties om tot volledig maatwerk te komen. Om daarna enthousiast te gaan bewegen, bootcamp, krachtraining, wandelen en hardlopen.

 

Hardlopen kan iedereen

Een ideaal onderdeel van ons vitaliteitstraject is hardlopen. Running is namelijk een ideale manier om bij iedereen, ongeacht zijn of haar niveau, in teamverband op een positieve en verantwoorde wijze de conditie te verbeteren. Onze ervaren trainers bouwen de training zo op dat er voldoende uitdaging is voor iedere loper, de beginnende of doorgewinterde runner.

 

De training ziet er als volgt uit:

●      Inlopen

●      Warming up oefeningen

●      Loopscholing

●      Hoofdprogramma

●      Uitlopen

●      Cooling down oefeningen

 

We trainen samen op plezierige, verantwoorde en effectieve wijze aan zowel de looptechniek als aan de conditie. De trainingen in hardlopen duren zo’n 5 kwartier. Tijdens de trainingen coachen we iedere deelnemer individueel en geeft de trainer tips om de loophouding te verbeteren.
Onderwerpen die verder aan bod komen zijn: krachttraining, blessurepreventie, opbouw van een wedstrijd, voeding en drinken.
Indien gewenst kunnen we ook persoonlijke trainingsschema’s maken.

 

Voordelen vitaliteitstraject:

●      Teambuilding

Tijdens het bewegen maak je gemakkelijk contact met elkaar. Je deelt een ervaring. Medewerkers kunnen op deze manier netwerken en bouwen een positieve band op die de samenwerking op de werkvloer positief beïnvloedt.

 

●      Energie/ziekteverzuim

Het op de juiste wijze managen van energie leidt ertoe dat mensen efficiënter en effectiever werken en daardoor productiever zijn. Bewegen, of het nu hardlopen of wandelen is, heeft een positief effect op de betrokkenheid van de deelnemers. Het is bewezen dat mensen die zich vitaal voelen zich minder vaak ziekmelden.

 

●      Goede werkgever

Om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden is het van belang om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Bij goed werkgeverschap draait het niet alleen om arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling, het draait ook om werktevredenheid, werksfeer en cultuur. Sporten in teamverband draagt hier op een positieve wijze aan bij. ‘Running together’ voor een persoonlijk of gezamenlijk doel, schept een band.

 

●      Bedrijfstrainingen “op maat”

De trainingen binnen het vitaliteitstraject voor jouw organisatie vullen wij “op maat” in. Bepaal het doel dat past bij jouw medewerkers (wandelen of hardlopen?) en we gaan samen aan de slag.

Wil jij een keer meetrainen?

Kom dan gezellig langs en doe gratis een training mee!

PROEFLES AANVRAGEN