• slide_id-332019
      -

Re-integratie

Door te bewegen onder de deskundige begeleiding van de coaches van Runxperience kan de juiste stap gezet worden naar een succesvolle re-integratie.

Of het nu om de fysieke- of mentale gezondheid gaat, wij geloven dat voor een goede terugkeer in het arbeidsproces, in beweging komen de basis is om ook mentaal de draad weer op te pakken.


Bewegen werkt!

Heb jij interesse in een een trainingstraject om weer energie op te bouwen en om weer actief deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces? 

In goed overleg bepalen we een traject welke jou de mogelijkheid geeft om op een verantwoorde wijze je conditie weer goed op te bouwen zodat je je iedere dag weer een beetje positiever en gezonder voelt.

Zet de eerste stap naar een goed herstel: Mail of bel ons!


Referenties:

“De afgelopen twee jaar hebben wij op een mooie wijze mogen samenwerken met Runxperience. Zij verzorgden voor ons wandelsessies met onze klanten, waarbij er ook aandacht aan een gezonde levensstijl werd geschonken. Door hun aanpak wisten zij een goede vertrouwensband met onze klanten op te bouwen. Hierdoor maakten onze klanten o.a. mooie stappen naar een positiever zelfbeeld. Wij hebben de ‘coaches’ van Runxperience leren kennen als fijne samenwerkingspartners die altijd met een positieve insteek met ons mee hebben gedacht over een effectieve inzet van hun diensten."

Monique Barten, projectleider“Beste Marc en Bert, ik voel de behoefte om jullie op de hoogte te houden over hoe het met me gaat. Dankzij de begeleiding van Runxperience na mijn opgelopen Corona heb ik het vertrouwen gevonden dat het mij zou lukken om weer lekker hard te lopen. Na mijn tweede vacinatie heb ik een forse terugval gehad in mijn longcapaciteit. Deze is inmiddels hersteld. Inmiddels loop ik weer 3 x per week: 2 x kote interval en een duurloop. Heerlijk!"

Helena H.

Wil jij een keer meetrainen?

Kom dan gezellig langs en doe gratis een training mee!

PROEFLES AANVRAGEN