• slide_id-332143

      Bert van den Berg

Mijn passie voor bewegen wil ik graag overbrengen op jou.


Na een langdurige carrière en met veel plezier gewerkt te hebben in de grafimedia branche heb ik ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan.

Tijdens mijn werkbare periode heb ik altijd de balans gezocht tussen werk en privé en heb ervaren dat het belangrijk is dat je je vitaal voelt. Van kinds af aan heb ik altijd veel gesport.

Voor mij was het altijd belangrijk om een doel te hebben en hier gericht voor te trainen. De doelen varieerden van het beklimmen van bergen tot het lopen van marathons, maar ook MTB-tochten, trails, de Roparun en een triathlon stonden op het programma.

Tijdens deze trainingen maak ik mijn hoofd leeg. Heerlijk actief de bossen in en genieten van de natuur. Dat geeft een gelukzalig gevoel en die beleving gun ik iedereen. Daarom ben ik heel blij en trots dat ik bij Hardlopenisleuk de kans heb gekregen om me te bekwamen als Running Instructor. Hiervoor heb ik de opleidingen Running Instructor 1 en 2 ,  Running Therapeut en leefstijl- en vitaliteitscoach gevolgd. 

Je zult merken dat als je de eerste stap eenmaal hebt gezet om ergens gericht en op verantwoorde wijze voor te trainen dat je dat veel energie en plezier gaat geven Door regelmatig in beweging te zijn bevorder je niet alleen je lichamelijke conditie, maar het heeft ook een positief effect op je gevoel van eigenwaarde. Je komt letterlijk en figuurlijk sterker in je schoenen te staan.

Wil jij een keer meetrainen?

Kom dan gezellig langs en doe gratis een training mee!

PROEFLES AANVRAGEN