• slide_id-332019
      -

CORONA UPDATE

13 oktober 2020, 21:00 /

CORONA MAATREGELEN:

 Onze trainingen stoppen tot nader order vanaf 14 oktober 22:00 uur:

Wij volgen de actuele ontwikkelingen van het coronavirus in onze trainingsgebieden en volgen de richtlijnen en adviezen van instanties als het RIVM, de GGD, de Rijksoverheid en de Atletiek Unie. 

 Op dit moment is het volgende bekend gemaakt. 

  • kinderen tot 18 jaar mogen in teamverband blijven trainen > onderlinge wedstrijden op de club zijn toegestaan (reizen moet beperkt worden, geen publiek)
  • sporters mogen boven de 18 jaar niet meer in teamverband sporten > de competitie wordt volledig stilgelegd
  • volwassenen mogen  (18 jaar en ouder) buiten in groepjes van maximaal vier personen en met 1.5 meter afstand blijven sporten; bijvoorbeeld hardlopen
  • de kantines en kleedkamers van alle sportclubs sluiten 
  • alle evenementen worden verboden: dus ook hardloopevenementen (recreatief)

“Er leven nog veel vragen en hoe deze variabelen samen tot heldere voorschriften of regels moeten leiden, is nog niet helemaal duidelijk. Vanavond en in de loop van morgen zullen de consequenties duidelijker worden en zal er ook weer overleg plaatsvinden tussen NOC*NSF en diverse bonden. Vervolgens kunnen we het protocol 'verantwoorde atletieksport' verder aanpassen: ons streven is om dit morgenavond met jullie te kunnen delen.” Aldus de Atletiek Unie. 

Vanuit Runxperience besluiten wij dan ook om tot nader order de trainingen te stoppen na vanavond 14-10-2020 22.00 uur. [Met uitzondering van de jeugdtraining deze mag gewoon doorgaan!]

Komt er een mooi alternatief, meer duidelijkheid en zijn er mogelijkheden om het trainen weer op te pakken dan informeren wij jullie direct daarover via onze website en wekelijkse update.

Wij hopen op jullie begrip en kijken er naar uit om weer samen te kunnen gaan trainen. 

Blijf fit, blijf in beweging, houd je aan de regels en wij zien elkaar snel!

Groeten,

Bert en Marc