• slide_id-332019
      -

Hardlooptrainingen Florijnwinterloop

27 september 2022, 09:00 /

Ga jij samen met Runxperience en “mede-lopers” een gezellige en leuke nieuwe sportieve uitdaging aan? Train dan mee op 8 donderdagavonden, je krijgt training van een enthousiaste hardlooptrainer en op (datum is nog niet bekent) is er een parcoursverkenning onder diezelfde begeleiding. Leer alle ins en outs van het hardlopen. Op 7 januari 2023 ben je dan in staat minimaal de 5 kilometer, maar misschien ook wel de 10 kilometer achter elkaar hard te lopen tijdens de fantastische Florijn Winterloop in Woudenberg. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Iedereen is van harte welkom.

“ik wist niet dat ik dat in me had” is een veelgehoorde reactie. Je krijgt uithoudingsvermogen en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel!

Iedere training bestaat uit een warming up, het aanleren van een betere looptechniek, een intervalprogramma en ter afsluiting een cooling down. Daarnaast wordt aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen die met hardlopen te maken hebben zoals voeding, ademhaling, trainen op hartslag en blessurepreventie. Bovendien krijg je een hardloopschema, zodat je thuis voor jezelf ook nog verantwoord een keertje extra kan hardlopen.


Waar en wanneer zijn de trainingen? 

Van 19.00u tot 20.15u, iedere donderdagavond, bij/op het korfbalveld op Sportpark de Grift in Woudenberg. Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt de trainingen volgens het trainingsschema in die week voor jezelf doen.


Kosten:

Deze bedragen €69,95 waarbij is inbegrepen:

•    8 hardlooptrainingen onder professionele begeleiding

    10, 17 en 24 november, 1, 8, 15, 22, december, 5 januari en de laatste training op 7 januari. 

Extra: de parcoursverkenning. (5km of 10 km) 

•    Deelnamebewijs voor de Florijnwinterloop

•    Kortingsbon t.w.v. € 15,00 voor kleding/schoeisel bij Runnersworld Utrecht

•    Hardloopschema voor de 5 of 10 kilometer

•    Helpdesk voor vragen tijdens de trainingsperiode

•    Begeleiding tijdens de Florijn Winterloop

•    Na afloop 2 maanden gratis mee trainen bij de hardloopgroepen van Runxperience 


Enthousiast schrijf je direct in.