• slide_id-332019
      -

Hardloopcursus in voorbereiding op de 5 of 10km van de Florijn Winterloop 2022 in Woudenberg

19 oktober 2021, 10:00 / Ga jij samen met runxperience.nl en “mede-lopers” een gezellige en leuke nieuwe sportieve uitdaging aan? Train dan mee op 8 donderdagavonden, je krijgt training van een enthousiaste hardlooptrainer en op vrijdag 31 december is er een parcoursverkenning om 15.00 uur onder diezelfde begeleiding. Leer alle ins en outs van het hardlopen. Op 8 januari 2022 ben je dan in staat minimaal de 5 kilometer, maar misschien ook wel de 10 kilometer achter elkaar hard te lopen tijdens de fantastische Florijn Winterloop in Woudenberg. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Iedereen is van harte welkom.

“ik wist niet dat ik dat in me had” is een veelgehoorde reactie. Je krijgt uithoudingsvermogen en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel!


Iedere training bestaat uit een warming up, het aanleren van een betere looptechniek, een intervalprogramma en ter afsluiting een cooling down. Daarnaast wordt aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen die met hardlopen te maken hebben zoals voeding, ademhaling, trainen op hartslag en blessurepreventie. Bovendien krijg je een hardloopschema, zodat je thuis voor jezelf ook nog verantwoord een keertje extra kan hardlopen.


Waar en wanneer zijn de trainingen? 

Van 19.00u tot 20.15u, iedere donderdagavond, bij/op het korfbalveld op Sportpark de Grift in Woudenberg. Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt de trainingen volgens het trainingsschema in die week voor jezelf doen.


Kosten:

Deze bedragen €59,95 waarbij is inbegrepen:

    8 hardlooptrainingen onder professionele begeleiding

    11, 18, 25 november, 2, 9, 16, 23 december en de laatste training op 6 januari. 

Extra: vrijdag 31 december om 15.00 uur de parcoursverkenning. (5km of 10 km) 

    Deelnamebewijs voor de Florijnwinterloop

    Functioneel petje en buffje 

    Kortingsbon t.w.v. € 15,00 voor kleding/schoeisel bij Runnersworld Utrecht

    Hardloopschema voor de 10 of 5 kilometer

    Helpdesk voor vragen tijdens de trainingsperiode

    Begeleiding tijdens de Florijn Winterloop

Enthousiast schrijf je direct in.