• slide_id-332019
      -

Starten met hardlopen richting de Wijkse Dijkenloop

16 september 2022, 09:00 /

Direct inschrijven 

Ga jij samen met runxperience
.nl en “mede-lopers” een gezellige en leuke nieuwe sportieve uitdaging aan? Train dan mee op 8 donderdagavonden, je krijgt training van een enthousiaste hardlooptrainer en op zondag 9 oktober ben je dan in staat de 5 kilometer hard te lopen tijdens de fantastische Wijkse Dijkenloop in Wijk bij Duurstede. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Iedereen is van harte welkom, ook als je een weekje later pas kan starten!

ik wist niet dat ik dat in me had” is een veelgehoorde reactie. Je krijgt uithoudingsvermogen en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel.

Iedere training bestaat uit een warming up, het aanleren van een betere looptechniek, een intervalprogramma en ter afsluiting een cooling down. Daarnaast wordt aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen die met hardlopen te maken hebben zoals voeding, ademhaling, trainen op hartslag en blessurepreventie. Bovendien krijg je een hardloopschema, zodat je thuis voor jezelf ook nog verantwoord een keertje extra kan hardlopen.

Waar en wanneer zijn de trainingen?

Donderdagavonden, van 19.00u tot 20.15u, iedere donderdagavond, bij Kasteelpark. Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen of niet bij de eerste training kan zijn. Je kunt de trainingen volgens het trainingsschema in die week voor jezelf doen.


Kosten: d
eze bedragen €59,95 waarbij is inbegrepen:

8 hardlooptrainingen onder professionele begeleiding

18, 25 augustus, 1, 8, 15, 22, 29 september en de laatste training op 6 oktober.

Deelnamebewijs voor de 5 km van de Wijkse Dijkenloop

Functioneel buffje

Kortingsbon t.w.v. € 15,00 voor kleding/schoeisel bij Runnersworld Utrecht

Hardloopschema voor de 5 kilometer

Helpdesk voor vragen tijdens de trainingsperiode

Begeleiding tijdens de Wijkse Dijkenloop